El Tour de França obliga a canviar el recorregut dels autobusos que passen per Gràcia

El 22, el 24, el 28, el 87, el 92, el 114 i el 116 són algunes de les línies d’autobús que divendres estaran afectades pel pas dels ciclistes en la setena etapa del Tour de França entre les 8.30 i les 11.30. Segons TMB, els talls de trànsit obligaran a canviar els recorreguts i aquestes modificacions estaran degudament indicades a les parades. Divendres, els ciclistes sortiran de l’avinguda Maria Cristina i continuaran per la plaça Espanya, l’avinguda Paral·lel, la Ronda Sant Pau, Comte d’Urgell, Gran Via de les Corts Catalanes, passeig de Gràcia i entraran en territori gracienc pels jardins de Salvador Espriu per continuar per Gran de Gràcia, plaça Lesseps, l’avinguda de Vallcarca i sortir per la Ronda de Dalt i la carretera de Sant Cugat. El Tour també obligarà a deixar fora de servei l’estació de Bicing situada al carrer Gran, davant de Fontana. Així, no hi haurà bicicletes a la parada ni se’n podrà ancorar cap. Els cotxes no podran estacionar-se als carrers per on passa el Tour. L’Ajuntament també ha penjat rètols informatius en domicilis i comerços per alertar-los que divendres durant unes hores al matí no podran entrar i sortir dels aparcaments.