El Tour de França obliga a canviar el recorregut dels autobusos que passen per Gràcia

El 22, el 24, el 28, el 87, el 92, el 114 i el 116 són algunes de les línies d’autobús que divendres estaran afectades pel pas dels ciclistes en la setena etapa del Tour de França entre les 8.30 i les 11.30. Segons TMB, els talls de trànsit obligaran a canviar els recorreguts i aquestes modificacions estaran degudament indicades a les parades.

Divendres, els ciclistes sortiran de l’avinguda Maria Cristina i continuaran per la plaça Espanya, l’avinguda Paral·lel, la Ronda Sant Pau, Comte d’Urgell, Gran Via de les Corts Catalanes, passeig de Gràcia i entraran en territori gracienc pels jardins de Salvador Espriu per continuar per Gran de Gràcia, plaça Lesseps, l’avinguda de Vallcarca i sortir per la Ronda de Dalt i la carretera de Sant Cugat.

El Tour també obligarà a deixar fora de servei l’estació de Bicing situada al carrer Gran, davant de Fontana. Així, no hi haurà bicicletes a la parada ni se’n podrà ancorar cap.

Els cotxes no podran estacionar-se als carrers per on passa el Tour. L’Ajuntament també ha penjat rètols informatius en domicilis i comerços per alertar-los que divendres durant unes hores al matí no podran entrar i sortir dels aparcaments.

, , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “El Tour de França obliga a canviar el recorregut dels autobusos que passen per Gràcia

  1. Ah! molt bé! És que ara som francesos? Quin sentit té el tour de França a Gràcia? Déu meu! com ens hem de veure!

  2. Sí, ara es veu que sí, que ens ha d’agradar que el Tour talli els carrers durant unes quantes hores… Aquest ajuntament no ens posa més que dificultats als ciutadans. Demà, m’agradarà explicar-vos quanta estona trigo en anar a la feina!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *