Festa Major dedicarà un carrer a homenatjar l’actor Pepe Rubianes

L’actor Pepe Rubianes, mort el passat 1 de març, tindrà un carrer dedicat a Gràcia, almenys en el marc de la Festa Major, un cop aquest ha estat el tema del guarnit triat per la comissió de festes de Sant Pere Màrtir. Els organitzadors de la festa a aquest carrer, antigament vinculats a les festes alternatives de la plaça del Diamant i no integrats a la Federació Festa Major, guarniran el carrer com un teatre i destacaran amb pancartes les frases més cèlebres del monologuista galaicocatalà. La programació també estarà relacionada amb l’humor càustic de Rubianes, ja que una de les estrelles convidades el dia 19 d’agost és el monologuista d’Alcoi Xavi Castillo, que ha viscut en els últims anys durs enfrontaments amb el PP i amb l’església pel seu humor. Castillo, que presentarà el seu espectacle Monòlegs, tancarà amb la seva actuació un concurs de monòlegs al qual la comissió de festes del carrer ja ha obert la inscripció. D’altra banda, la Federació Festa Major prepara una reunió entre la Comissió de Festes Populars -organitzadors de les festes alternatives enguany ubicades a la plaça del Raspall- i les comissions de festes de la programació oficial dels carrers més propers a la plaça. L’objectiu de la reunió, segons fonts de la Federació, és pactar horaris i aclarir detalls d’organització.