L’Almeria Teatre ajorna l’obertura al setembre

L’endarreriment dels processos administratius necessaris per a l’obertura de l’Almeria Teatre han obligat a posposar la inauguració, prevista per al passat mes d’abril, fins al setembre. El director de l’Almeria Teatre, Víctor Álvaro, explica que per resoldre aquest problema de complicació en els tràmits, han demanat el “suport i complicitat al Districte”, però que “aquesta ajuda no ha estat, en qualsevol cas, l’esperada i continuem pràcticament en la mateixa situació que estàvem fa mig any, amb la dificultat econòmica que suposa tenir un teatre tancat i la incertesa sobre quan serà possible resoldre-ho”. Per a Álvaro, l’obertura de la sala es podria haver precipitat, si no fos perquè es tracta d’un projecte ambiciós. “Podríem haver obert amb menys localitats i sense grans canvis, però la nostra aspiració no és la de ser una sala alternativa, sinó la de recuperar i modernitzar un teatre dels anys 60, amb un model de programació similar al que s’ha posat en marxa en altres ciutats”, matisa. L’Almeria tenia previst inaugurar-se amb Cinc noies i un vestit, “sembla una paradoxa perquè el projecte d’obir un nou teatre neix de la necessitat de disposar d’un espai on exhibir les nostres propostes, tenim l’obra enllestida i en cua altres produccions, però l’espai on representar-les encara no està a punt”, conclou Álvaro.