La galeria Hartmann acull una exposició de pintura figurativa

_DSC1875wMapi Gil, Ramón Sanmiquel i Paco García Barcos presenten a la galeria Hartmann una exposició de pintura figurativa amb una visió i tècnica absolutament diferenciada, tot mostrant al públic visions diverses de la figura humana i alhora del tot actual. Topografies, de Mapi Gil, és una sèrie de treballs realitzat en brodat sobre tela. La mostra analitza des de les imatges de violència als mitjans de comunicació fins a d'altres que entren en el camp del quotidià. L'artista Ramón Sanmiquel exposa un recorregut de la seva trajectòria, amb una sèrie de retrats de models que no estan escollides a l'atzar i que mostren un treball de colors i sensualitat. El libro de las Cabezas és un conte gràfic que narra les aventures d'Anita Diminuta. Paco García Barcos recupera paisatge habitats per insòlits personatges. La mostra es podrà veure a la galeria Hartmann fins al proper 14 de setembre. Imatge: Paco García Barcos