El Centre rep el guardó de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic

centreEn reconeixement dels 140 anys d’activitat del Centre, l’Ajuntament de Barcelona concedeix aquesta tarda al Saló de Cent, la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a aquesta entitat històrica gracienca. El guardó és una mostra d’agraïment a la tasca duta a terme al llarg d’aquests anys i per l’adaptació dels principis fundacionals de la institució relatius a la formació i a la instrucció.

El president del Centre, Carlos Pablos, acompanyat del vicepresident de l’entitat, Eduard Saboya, i de l’expresident Esteve Camps, rebrà la Medalla de mans de l’alcalde Jordi Hereu. A l’acte, que comença a les 19 hores, també hi seran presents el regidor Guillem Espriu i el president Ricard Martínez.

Foto: Javi Soria

, , , , , , , ,

2 thoughts on “El Centre rep el guardó de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic

  1. La labor que està realitzant el Centre per les persones del barri, sobretot els nens i nenes és, serà i ha sigut vital per a la gent de Gràcia. Per molts anys !!!! N’estem molt orgullosos de la tasca del Centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *