Els expedicionaris del Huayhuash 09 produiran un documental que es podrà veure per TV3

huayhuash 09Encara no se sap si seran tan sols uns minuts de la programació especialitzada en muntanya de TV3 o l’emissió del documental sencer, però el cert és que l’expedició del Huayhuash 2009, organitzada per Mountain Wilderness i en la qual participen tres socis del Club Excursionista de Gràcia, cada cop té més volada mediàtica. I és que la intenció dels membres que hi participen no només inclou la consecució de tres cims sinó que basa tota la tasca en torn la neteja del tresc del Hauyhuash que actualment compta amb unes condicions de gestió de deixalles nul·les. Aquest matí els expedicionaris han presentat els objectius de l’expedició i algunes fites aconseguides abans d’haver-la començat. En aquest sentit els organitzadors destaquen que el projecte ja té el recolzament de la totalitat de les empreses d’aventura que treballen a la zona així com el compromís de voluntaris universitaris locals de perpetuar el manteniment de l’entorn natural any rere any.  Vegeu més informació a l’Independent de Gràcia 305, pàg. 10.