L’antic Club Helena ja són oficines

teatreLes primeres oficines privades de l’antic Club Helena ja han entrat en funcionament. Un gabinet d’advocats és el primer llogater de la planta baixa del número 6 del carrer Ros de Olano, on fins l’any 2004 estava situada la platea i l’escenari de l’històric teatre gracienc. Les obres de reforma de l’interior de l’edifici on s’ubicava l’antic Club Helena encara no estan acabades del tot però ja ha entrat la primera empresa inquilina, un gabinet d’advocats, que ocupa l’espai que abans estava dedicat a la platea i a l’escenari central del teatre. Fa prop d’un mes que aquesta empresa s’ha instal·lat i que conviu amb els darrers retocs de les plantes superiors que encara no han estat acabades i l’Agrupament Escolta Ramon Llull que té ubicat el cau al segon pis. La propietat ja ha començat a llogar la resta d’oficines. Aquesta reobertura de l’edifici del carrer Ros de Olano, coincideix també amb les obres de renovació de la vorera i calçada del carrer que s’estan fent actualment. Del teatre s’ha conservat l’estructura de l’espai tot i que hores d’ara, tant a dalt del que era la tarima com a baix, hi ha taules i ordinadors. D’aquesta manera l’edifici del Club Helena culmina un procés de cinc anys que l’ha dut des de programar obres de teatre i sarsuela a allotjar empreses privades. No és el primer teatre de la Vila que ha viscut una situació similar. L’Artenbrut del carrer Perill va tancar les portes el gener de 2005 per la pressió immobiliària. En aquell cas es va enderrocar la finca del teatre i s’hi van construir pisos privats.