El projecte d'intervenció pública 'Dibuixant amb l'estela' s'inaugura demà

estela"Com a usuaris de l'espai públic, contínuament deixem tot de rastres, marques, petjades, ferides... que van dibuixant i conformant el lloc". Aquesta és la premissa de base del projecte Dibuixant amb l'estela, guanyador de PÚBLIC!, i que s'inaugura demà a la placeta d'Anna Frank. Es tracta d'una instal·lació de 100 rajoles amb leds de baixa intensitat que dibuixen les esteles d'aquelles persones que passin per la rampa de la placeta. Cada vianant anirà deixant el seu rastre lumínic, apareixeran diferents dibuixos en funció de si pugen o baixen, de la pressa que tinguin, de si es paren, de si observen... Les rajoles capten de forma digital el moviment des d'una càmera de vídeo i un software adequat. Dibuixant amb l'estela és una proposta d'Artatthelab. La inauguració es farà demà dijous a la plaça d'Anna Frank a les 21.30 hores, amb un petit aperitiu previ al bar La Terreta. Per a més informació, clica aquí. Informació: L'Independent de Gràcia