Un premi de 513.399 euros en primitiva, a Penedès 13

Els número 2, 3, 10, 19, 47 i 49, amb el número complementari, el 36, i el reintegrament, el 5. És la combinació guanyadora del sorteig de la Loteria Primitiva d'ahir, que té cinc butlletes encertants de primera categoria, entre elles, una a Gràcia, validada a l'establiment del carrer Penedès número 13. Cadascun dels guanyadors dels sis encerts s'ha endut 513.399,08 euros. "L'últim premi de Primitiva que vam repartir va ser un segon premi, el 22 de maig de 2008", explica l'administradora de Penedès, 13. "Anem practicament a un per any. I estem molt contents, sí, perquè la gent juga per guanyar i quan reparteixes un premi d'aquestes característiques fa il·lusió". De moment, però, no saben qui ha estat el guanyador del premi, ni tampoc la data en què es va validar ni si era una primitiva automàtica o algú que juga sempre la mateixa combinació. "Els divendres és un dia de molta feina. Han vingut els del Patronat a dir-nos a primera hora que havíem donat aquest premi, però no hem pogut demanar més detalls perquè estàvem molt liats. Estem molt satisfets d'haver pogut repartir aquesta quantitat".