En marxa la tercera edició de Cargols a la Gracienca

L’associació gastronòmica El Cargol Graciós ja ha obert les inscripcions per participar en la tercera edició del concurs Cargols a la Gracienca que es farà durant el diumenge 16 d’agost, coincidint amb les activitats que l’entitat fa en motiu de la Festa Major de Gràcia a la plaça Manuel Torrente. L’objectiu d’aquest concurs, que es repetirà anualment fins arribar a la cinquena edició, és trobar una recepta de cargols denominació d’origen Vila de Gràcia. Els guanyadors de cadascuna de les edicions competiran l’estiu de 2011 per determinar el que seran definitivament els Cargols a la Gracienca. Els participants hauran de cuinar un mínim de 250 grams de cargols bovers acompanyats d’aquells ingredients que creguin adequats. Un jurat expert en el tast de cargols determinarà el guanyador que com a premi rebrà una estada a l’Aplec del Cargol de Lleida.