‘Velas para Salvador’, en el cicle de nous directors

Mentre Salvador està entre la vida i la mort, a la sala d’espera d’un hospital la seva família espera notícies de la seva evolució. És una llarga espera. Un passat que torna un cop i un altre cop. Un secret que s’amaga, s’evita o s’omet. Una infermera que no diu mai res. Un absurd venedor ambulant que tot ho sap perquè no coneix res. Tots hauran d’encendre espelmes per a Salvador, perquè l’únic espai que queda és el de la redempció. És l’argument de Velas para Salvador, l’obra teatral dirigida per Mariano Longueira i interpretada per Matias Avila, Tamara Casellas, Olga Coral, Gustavo Vazquez, Mireia Quevedo, Kandarp Metha i Francesca Soley que es podrà veure aquest divendres 31 a la Sala El Off, al carrer Església 4-6, dins del cicle de Nous Directors. L’obra comença a les 23 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *