El Cargol Graciós omple de programació gastronòmica la placeta Manuel Torrente

L’espai Tasta Gràcia, a la placeta Manuel Torrente i també de forma puntual a d’altres espais, es convertirà durant set dies en el punt de referència de la programació gastronòmica de la Festa Major.

Per al divendres 15, l’entitat ha programat un dinar popular a la plaça Lesseps, degustació de cava a la tarda, la festa de la coca de recapte al vespre i la nit tindrà ritme cubà i sabor de mojitos a la plaça del Nord.

El tercer concurs de Cargols a la Gracienca serà el diumenge 16, en el marc d’una jornada dedicada al cargo, amb un dinar d’acollida de la Fundació fecoll, la presentació del mural del Cargol Solidari i un tast d’aquest plat i d’altres productes de Lleida.

Com la programació gastronòmica no és només de plat, la nit de dilluns es projectarà el film Dieta Mediterrània. La cuina francesa serà la protagonista de dimarts 18 amb gastronomia d’aquest país, tast de patès i formatges, taller de cuina dolça, degustació de vins i una actuació musical francesa.

Les Illes Balears faran el seu desplegament el dimecres 19 amb un dia dedicat a la gastronomia i a la cultura balear, amb un sopar d’estiu de Ses Illes. Dijous es podrà gaudir d’un tast de carn ecològica i de vins amb denominació d’origen catalana.

La cuina portuguesa centra la progamació de l’últim dia, amb un dinar típic i un tast de pastissos de tota la vida.

, , , , ,

1 thought on “El Cargol Graciós omple de programació gastronòmica la placeta Manuel Torrente

  1. El dinar a la plaça Lesseps ha estat ajornat a la tardor, el que sí tindreu és un vermout de benvinguda als Jardins Manuel Torrente.
    A la tarda la degustació de cava ha estat substituida per una degustació de carquinyolis i vins dolços catalans.
    Disculpeu els canvis a última hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *