El carrer Llibertat celebra deu anys de Festa Major i Providència, el vintè aniversari

La Festa Major 2009 és el marc de dos aniversaris, el de les comissions de Llibertat i Providència, que fan deu i vint anys respectivament que guarneixen i programen.

Després d’una dècada sense fer festa, l’any 1999 un grup de joves del carrer Llibertat van constituir la comissió de festes, que abans era l’associació de veïns. La nit del sopar de carmanyola faran el recordatori d’aquesta data. En aquesta edició, el carrer ha incorporat dos canvis per pacificar la celebració i millorar la sostenibilitat envers l’entorn: per una banda han decidit eliminar la barra del bar de la comissió i, per l’altra, reduiran els horaris nocturns, especialment els de cap de setmana, així tant dissabte com diumenge plegaran a l’1 de la matinada.

Providència és l’altra comissió que fa anys, en concret vint que fa Festa Major. I ho celebren amb el guarnit de Halloween, amb bruixes, aranyes i mosquits. Aquest carrer prioritza enguany les bandes locals en la seva programació.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *