La plaça de Dones del 36 s’inaugura avui

La nova plaça de les Dones del 36, entre Torrent de l’Olla i Santa Àgata, s’inaugura aquesta tarda amb tot un seguit d’actuacions. “Es recupera la memòria de les dones que van viure la construcció d’una societat més lliure durant la Segona República, la mobilització durant la Guerra Civil i la repressió franquista”, expliquen des del Districte.

A partir de les set de la tarda hi haurà una actuació poètico-musical de Fina Rifà i Assumpció Forcada, un conta-contes a càrrec de Cristina Salvador, l’actuació de Kabum i un tast de fruita estiuenca.

, ,

2 thoughts on “La plaça de Dones del 36 s’inaugura avui

  1. El nom és FINA RODRÍGUEZ PALAU hi ha un error en el programa.de l’actuació poètico -musical.Caldria fer una rectificació.

  2. Lluita de gallets al galliner… quin més patètic. Gràcia té els regidors i polítics que es mereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *