Els documentals ‘The Dictator Hunter’ i ‘Hold me tight, let me go’, als Verdi Park

El cicle El Documental del Mes presenta dues propostes centrades en els crims de la humanitat i en l’afecte per redimir els nens violents aquest setembre.

Hold me tight, let me go és un documental produït per la BBC que mostra les dificultats amb què es troben els membres de l’organització de Mulberry Bush, un internat que acull infants exclosos de l’escolarització degut a traumes emocionals, a l’hora d’educar aquests infants. La cinta es podrà veure el proper 3 de setembre.

“Si mates algú, vas a la presó. Si mates 40 persones, et tanquen en un psiquiàtric. Però si mates 40.000 persones, t’exilies còmodament a un altre país amb un bon compte. Això és el que volem canviar”. Aquestes són les primeres declaracions que fa l’advocat Reed Brody de l’ONG Human Rights Watch a The Dictator Hunter. Es tracta d’un film de l’holandesa Klaartje Quirijns on es mostra la lluita d’aquest home per condemnar a Hissene Habré, antic dictador del Txad acusat de violar els drets humans i torturar i assassinar a més de 40.000 txadians i canviar així les regles del joc de la política internacional. El film es podrà veure el proper 17 de setembre als Verdi Park

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *