S’entrega el presumpte autor de l’agressió a un cambrer del bar Terra

El presumpte autor de la punyalada a un jove cambrer del bar Terra a la plaça de la Virreina es va entregar ahir a la tarda a la policia local de Tarragona. L’agressor va ser arrestat i va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra. Ara haurà de comparèixer davant del jutge i el més probable és que ho faci a Barcelona. L’autor està acusat d’un delicte de lesions.

L’apunyalament va tenir lloc ahir cap a les 11.30 al bar Terra. Segons testimonis dels fets, l’agressor, després de pagar la consumició, va entrar als serveis del local. Va sortir i va avisar al cambrer que la cadena del wàter no funcionava. Quan aquest estava dins, l’agressor va clavar-li tres punyalades no mortals. En sentir els crits, l’altre cambrer que estava atenent la terrassa va entrar immediatament al lavabo i va aconseguir retirar-li el ganivet. Quan l’agressor va sortir, els clients van intentar evitar que marxés llençant-li cadires, però aquest va acabar fugint.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van pentinar els carrers adjacents al llarg del matí.

Enric, el jove cambrer agredit, que va ser hospitalitzat a Sant Pau, ha pogut passar la nit a casa.

, , , , , , , , , ,

2 thoughts on “S’entrega el presumpte autor de l’agressió a un cambrer del bar Terra

  1. El noi agredit encara està a la unitat de semicrítics, a causa d’una hemorràgia interna, que es va haver d’operar.
    Les punyalades no van ser mortals i tot i estar delicat i necessitar repòs, el pronóstic és bo.
    Ara per ara, només rebrà visites de la familia; com a mínim fins que el baixin a planta.

  2. “Enric, el jove cambrer agredit, que va ser hospitalitzat a Sant Pau, ha pogut passar la nit a casa.”

    Aixó es fals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *