Arrenca la campanya ‘El clima no està en venda’

elclimanoestaenvenda

El clima no està en venda és el nom de la campanya preparada pels moviments socials per donar resposta a les negociacions de la conferència internacional sobre el clima que se celebrarà a Barcelona del 2 al 6 de novembre. Aquesta campanya dóna el tret de sortida demà, amb un acte de presentació a l’Ateneu Rosa de Foc que comptarà amb la presència d’Andreu Coll, Jaume Grau, Josep-Lluís Moner i Salvador Puyo.

La campanya inclou un seguit d’activitats i xerrades, a més d’una manifestació unitària. Segons els organitzadors de la convocatòria, “la crisi ecològica, energètica, social i econòmica actual dóna més rellevància que mai a les negociacions de la cimera de Copehnhaguen i a la reunió preparatòria de Barcelona. Front als intents de mantenir l’actual model econòmic i ecològic insostenible és necessari mobilitzar-se en defensa de la justícia social i climàtica i per un canvi de l’actual model”.

L’acte de presentació començarà a les vuit del vespre i tot seguit hi haurà un sopar.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *