Indie-Festival Solidari per recaptar fons per a l’alfabetització

L’organització IDHigual organitza aquesta nit l’Indie-Festival Solidari, un concert de tres grups joves del circuit independent per recaptar fons perquè un centenar de dones del Camerún accedeixin a un curs d’alfabetització.

El concert, que comença a les deu del vespre a l’espai jove La Fontana, arrenca amb l’actuació de Toxiko, la banda vallesana formada per Ismael Gutiérrez, Isaac Gutierrez, Juan Hernández i Isaac Pérez. El Speaker Cabinet agafen el relleu a les 23 hores. Aquest grup de Barcelona té les seves arrels en la psicodèlia i el rock progressiu dels 70. Tancarà la nit My Alien Lover.

IDHigual té en marxa el programa d’alfabetització i educació per a dones joves i adultes, que vol contribuir a millorar el desenvolupament humà, social i laboral d’aquest col·lectiu en situació de pobresa i d’extrema pobresa al Tercer i al Quart Món.

, , , , ,

1 thought on “Indie-Festival Solidari per recaptar fons per a l’alfabetització

  1. Moltes gràcies per la difusió que el voste mitjà ha fet del nostre Festival. Comentar que va estar molt bé, va tindre una bona resposta i ens ha ajudat a recaptar fons per obrir un aula per 20 dones d’una zona rural de Camerun.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *