CIRCARE inaugura l’exposició ‘Infància robada’ al CIRD

pic28372El grup de recerca històrica CIRCARE inaugura l’exposició Infància robada. La protecció de menors en el franquisme al CIRD aquest dimecres 4. La mostra acull les experiències de persones que durant la seva infantesa van ser tutelades per l’Estat franquista i també parla del funcionament, l’organització i la ideologia de les institucions que se’n van fer càrrec dins el marc polític i social de la Dictadura. Per a molts dels testimonis, el pas per aquests centres va ser molt traumàtic i els va provocar seqüeles físiques i psíquique per sempre. L’exposició forma part d’un treball de recerca iniciat l’any 2003 i que ha resultat en l’estudi Les institucions de protecció de menors i benèfiques: els centres de menors femenins de Barcelona i província – 1939-1959. La mostra es podrà veure al CIRD (Camèlies, 36) fins al 23 de desembre.

, , , , ,

2 thoughts on “CIRCARE inaugura l’exposició ‘Infància robada’ al CIRD

  1. Hola, sóc la cap de premsa del projecte i haig de comentar que hi ha una errada a l’adreça del CIRD – és al carrer Camèlies, 36 (no pas 6) – ho dic perquè ens pogueu trobar! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *