La Perla 29 i la companyia Búbulus, guardons graciencs dels Premis Butaca

guanyadors butacaEls XV Premis Butaca de Teatre i Cinema de Catalunya han tingut també representació gracienca. El Butaca per al millor espectacle de dansa ha estat per a la companyia Búbulus, per la seva peça Quartet. La Perla 29 s’ha endut el premi al millor muntatge de petit format amb Hamlet, dirigida per Oriol Broggi.

La companyia Búbulus està afincada a La Caldera, a Torrent d’en Vidalet. Va néixer al 1991 de la inquietud de Carles Sala i Rosa Muñoz. L’espectacle guardonat, Quartet, és un paisatge de música i moviment, un espai per als sentits on el temps és relatiu. A no massa metres de distància de La Caldera, el número 21 del mateix carrer, està la seu de La Perla 29, un centre de creació i producció escènica fundada pels directors Oriol Broggi i Carlota Subirós.

La gala de lliurament d’aquests premis per votació popular es va celebrar ahir a la nit al Museu Marítim de Barcelona.

Foto: Paco Amate

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *