Tornen les estafes als comerços

Graciadivina alerta que han tornat les estafes als comerços. Els botiguers de moment han detectat la reaparició d’un estafador que ja es va passejar pels establiments de la Vila l’abril de 2008, un home d’uns 60 anys que assegura venir d’un ministeri i que porta dos llibres, un blau i un vermell, per 25 euros cadascun. L’estafador assegura que es tracta de dos obres que s’han de comprar perquè són de seguretat i higiene i de reglamentació laboral.

Un altre engany que ja ha afectat a alguns comerços és el d’un home o dona que entra a la botiga i s’interessa per l’adquisició d’algun article de preu significatiu. Explica que no porta prou diners en efectiu per abonar la quantitat total i suggereix el lliurament a compte d’una quantitat. Presenta un bitllet de 50 o de 100 euros per efectuar l’operació i demana que li retornin la diferència dels diners pactats com a paga i senyal, normalment 20 euros. En realitat, l’estafador dóna un bitllet fals i aconsegueix a canvi bitllets de curs legal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *