El Tribunal Suprem accepta el recurs de cassació del grup Quirón

quironEl conflicte entre quatre associacions de veïns i la clínica Quirón, que se centra en l’intent del centre hospitalari de fer pisos de luxe als seus antics terrenys, pot allargar-se fins als deu anys (es va iniciar el 2003), tenint en compte que el Tribunal Suprem ha acceptat el recurs de cassació presentat pels advocats de Quirón, que compten amb el suport de l’Ajuntament. La decisió suposa una galleda d’aigua freda per als interessos dels veïns, que el gener passat (vegeu L’Independent núm. 281) ja van veure com el mal funcionament dels jutjats a Madrid va fer extraviar durant més d’un any la sentència 939 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que els donava parcialment la raó. Aquell extraviament va fer endarrerir un any la resolució del cas.

Ara l’acceptació del recurs de cassació al Tribunal Suprem suposa un nou endarreriment i els veïns, en un moment que les obres als antics terrenys de Mare de Déu de Montserrat estan aturats i s’acumulen deixalles i rates, preparen noves mobilitzacions, tal com ha apuntat la portaveu de les quatre associacions denunciants, Marta Cañadas, a aquest setmanari. Les protestes, encara per definir, compten amb el suport de veïns de la zona que s’estan organitzant.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *