La Barraqueta acull un cicle de cinema de Michael Moore

roger-and-meMichael Moore, possiblement un dels cineastes nordamericans més incòmodes per als Estats Units, és l'eix del cicle de cinema que comença a La Barraqueta aquest divendres 13 amb la projecció de Roger & Me. Aquest va ser el film que li va donar fama a Moore. Es tracta d'un documental sobre el que va passar al seu poble natal, Flint (Michigan) quan General Motors va tancar les seves fàbriques per portar-les a Mèxic. Roger & Me és una crítica a les grans corporacions. Farenheit 9/11 es podrà veure el divendres 20, un documental que parla dels vincles econòmics entre la família Bush i la família reial saudita i la família de Bin Laden. Sicko és un retrat colpidor sobre el sistema sanitari dels Estats Units. Es projectarà el divendres 4. El cicle tancarà amb Capitalism, a love story, un film en què Moore s'atreveix a qüestionar un tabú com és el preu que els Estats Units estan disposats a pagar pel seu amor al capitalisme. Tots els passis es faran a partir de les set de la tarda, al número 34 del carrer Tordera.