La tercera edició del festival musical No-No-Logic s’instal·la a La Fontana

Els dies 27, 28 i 29 de novembre, músics de tot el món actuaran a La Fontana (Gran de Gràcia 192). Organitzat per l’Associació Cultural La Olla Expréss, el festival fa una àmplia proposta de música electrònica feta per segells independents, el que ells mateixos anomenen “música no lògica”. Durant els tres dies els espectadors podran assistir a concerts, sessions de DJ amb música electrònica experimental, electropop o electropunk.

Amb l’objectiu de difondre estils de música innovadors que creixen al marge de la música comercial, el festival proposa actuacions gens convencionals a càrrec dels grups de l’estat espanyol Clónicos, Els Anciens o Antorcha Amable i compta amb la participació d’artistes d’Alemanya, França, Itàlia o el Regne Unit.

La presentació del festival es farà el proper dimarts 17 de novembre al MACBA i inclourà actuacions en directe i projeccions de curtmetratges.

, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *