L'escriptora gracienca Pilar Garriga presenta 'Un estiu a Tacugama'

un estiu a tacugamaPilar Garriga presenta avui a l'Abacus (Còrsega, 269) el seu nou llibre Un estiu a Tacugama. Aquesta obra destinada al públic infantil tracta la història del Martí, un jove que ha viscut aventures inoblidables amb la seva millor amiga, la Mont, al costat dels orangutans i de la tieta Rosa, veterinària, a l'illa de Borneo, Indonèsia. Ara, el Martí, que ja està preparant un altre esiu a Borneo, rep una carta de la seva tieta que li canviarà les seves vacances ja que la Rosa, després de cinc anys treballant a una clínica de Borneo canvia de continent i se'n va a l'Àfrica, d'una clínica d'orangutans, se'n va a un santuari de ximpanzès. Garriga, professora de secundària i col·laboradora de programes a la ràdia, és autora dels llibres Un estiu a Borneo i L'home del bosc. En la presentació d'aquesta tarda l'escriptora estarà acompanyada de Rosa Garriga, veterinària, primatòloga, germana i font d'inspiració de la història del llibre, i Josep Maldonado, membre de Cooperació Internacional. L'acte comença a les set de la tarda.