Segones jornades d'Art+Comunicació+Joventut, de Catalunya i Llatinoamèrica

teograjalesL'espai Jove La Fontana acull demà i dissabte les segones jornades d'Art+Comunicació+Joventut, de Catalunya i Llatinoamèrica. L'objectiu de la trobada és reforçar el diàleg intercultural i intercanviar els coneixements de bones pràctiques entre professionals, estudiants, representants d'associacions i tècnics, interessats en l'audiovisual i la comunicació com a element de dinamització social i del teixit juvenil. Per a aquesta edició, s'ha triat com a eix temàtic la dinamització de grups juvenils a través de la producció audiovisual. Així, al llarg de tot el dia de demà es presentaran experiències concretes que s'estan duent a terme a Catalunya i a Llatinoamèrica. A les 20 hores es farà el concert de Reclam, Washing Machine, Cristiano, Bacana i Teo Grajales, a més d'una projecció d'audiovisuals. La tarda de dissabte es faran tallers destinats a joves sobre els diferents llenguatges comunicatius.