Els Castellers es plantegen la millor actuació de la seva història

Els Castellers de la Vila de Gràcia volen fer diumenge la millor actuació de la seva història en la celebració de la XIII Diada. Els de la camisa blava volen portar a plaça el 4 de 8, el 3 de 7 aixecat per sota i la torre de 7. "Mai hem fet aquests tres castells junts", explica Miquel Sendra, president de la colla castellera local. La realització d'aquests castells dependrà, però, de l'assaig d'avui, quan decidiran si mantenen la torre de 7 o la canvien per un 5 de 7. Els blaus faran la seva Diada acompanyats dels Castellers de Sants i dels Castellers de Sant Cugat. L'actuació començarà a les dotze a la plaça de la Vila de Gràcia. Amb la Diada, la colla gracienca tanca la temporada i no tornarà a actuar fins a la festa dels Foguerons. Els de la Vila de Gràcia reprendran els assajos a mitjans de gener.