ERC surt al carrer per escoltar les propostes ciutadanes

Esquerra t’escolta és el lema de la campanya d’ERC per la qual instal·la parades informatives al llarg d’aquest matí per recollir les propostes ciutadanes. A Gràcia, hi haurà dues parades des de les 10 fins a les 14 hores, a l’estació de metro de Fontana i al mercat de l’Abaceria. El propòsit és que el veïnat pugui fer arribar les seves consultes al regidor Xavier Florensa i al conseller Àlex López.

, , , ,

5 thoughts on “ERC surt al carrer per escoltar les propostes ciutadanes

  1. Xavi, la independència forma part de la nostra ideologia, i constantment donem voltes a quina és la millor manera d’assolir-la, amb petits èxits i petites derrotes. Evidentment aquest fou un dels temes que van sorgir de la gent que se’ns va acostar, sense complexos, a les paradetes.
    En això i per això estem, també. Gràcies

  2. Heu traït la confiança de molta gent que es pensava que no serieu la segona part de CiU. Més enllà d’això, i per si fora poc, malgrat estar durant molt de temps en el govern de BCN -sí, ja sabem que ara no hi sou- no heu estat a l’alçada del que els vostres votants demanven. Com és que no s’ha fet ni un sol pis de protecció oficial per joves en 20 anys a Gràcia? Sí, molta cosmètica, molta “politiqueria professional”, però sou el mateix que els altres. Mira, no és que m’agradin els de Reagrupament, però tan de bó pugin molt i us possin alloc, que teniu els fums pujats.

  3. Eps Joan, qui diu que no hi ha sou? No t’ho pensis. Continuen cobrant. L’únic es que ara el sou es de regidor a -l’oposició-, que representen meny ingresos però els hi continua caient el “momiu¨”. A mès et diran que han aprovat els pressupostos de l’ajuntament per “responsabilitat” i per que han aconseguit modificar-los. No fos cas que els “quefes” del PSOE amb delegació PSC s’enprenyesin.

  4. Els ciutadans estem farts de les males pràctiques bancàries i per això sortirem al carrrer en una concentració de protesta convocada per AUSBANC Consum el proper dijous 26 de novembre a les 12 h a la plaça Antoni Maura, 6 (entre Via Laietana i l’av. Catedral). Si estàs enganxat en actius tòxics (Lehman,…), redondeig a l’alça de les hipoteques, swaps, etc… VINE A FER VALDRE ELS TEUS DRETS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *