Els centres escolars participen en una plantada al Park Güell

Imagen 027Els alumnes de deu escoles de l’Agenda 21 escolar van participar de la plantada d’arbustos que es va fer aquest dimarts de 10 a 12 h i és que un jardí madur com el del Park Güell precisa de replantacions periòdiques per tal d’assegurar la seva perpetuació a mesura que les plantes més velles van desapareixent. L'acció s’emmarca en el Pla d'actuacions integral del Park Güell i s’inscriu a la campanya mundial Plantemos para el Planeta del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient. L’alumnat va realitzar aquesta tasca ajudats pels jardiners de la brigada del Park i pels joves de l’Escola Taller Ciutat Sostenible de Barcelona Activa. L’alumnat del CEIP Baldiri Reixac va afirmar que “la sessió va ser un èxit” i el professorat va afegir que  “els nens i les nenes de cicle mitjà van gaudir molt de l'activitat i es van sentir orgullosos de poder repoblar el Park”. En dies posteriors seran els membres del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat, organitzacions adherides a l’Agenda 21 de Barcelona i altres entitats de la ciutat les que realitzaran una plantada d’arbustos i el dia 29 de novembre es convidarà a les famílies a la jornada de portes obertes que es realitzarà a partir de les 11h al ParK Güell.