Amics del Park Güell proposa situar el punt d’informació a l’interior

L’associació d’Amics del Park Güell proposa ubicar a l’interior del parc el punt d’informació que segons el pla s’ha d’instal·lar al carrer Olot, per així evitar el desnonament dels inquilins dels número 12, 14 i 16 i un del carrer Larrard. Els veïns van posar sobre la taula aquesta alternativa en la reunió del Pla de Desenvolupament Comunitari centrada en el futur del Park Güell que es va celebrar dijous i a la qual va anar-hi un centenar de persones. Els assistents no es van estalviar crítiques a la gestió i al desgast que s’ha fet dels veïns al llarg de tot el procés per la manca de trobades i pels silencis sobre el pla. De les cent persones que van estar presents en la primera reunió del Pla de Desenvolupament al juny de 2006, es va passar a quatre al juny de 2009. D’altra banda, des de l’associació es qualifica “ridícul” fer pagar 2 euros als autocars amb guia que entrin al parc. El veïnat segueix reivindicant inversions per al manteniment del Park Güell, que valoren que cada dia està més degradat.