Amics del Park Güell proposa situar el punt d’informació a l’interior

L’associació d’Amics del Park Güell proposa ubicar a l’interior del parc el punt d’informació que segons el pla s’ha d’instal·lar al carrer Olot, per així evitar el desnonament dels inquilins dels número 12, 14 i 16 i un del carrer Larrard. Els veïns van posar sobre la taula aquesta alternativa en la reunió del Pla de Desenvolupament Comunitari centrada en el futur del Park Güell que es va celebrar dijous i a la qual va anar-hi un centenar de persones. Els assistents no es van estalviar crítiques a la gestió i al desgast que s’ha fet dels veïns al llarg de tot el procés per la manca de trobades i pels silencis sobre el pla. De les cent persones que van estar presents en la primera reunió del Pla de Desenvolupament al juny de 2006, es va passar a quatre al juny de 2009. D’altra banda, des de l’associació es qualifica “ridícul” fer pagar 2 euros als autocars amb guia que entrin al parc. El veïnat segueix reivindicant inversions per al manteniment del Park Güell, que valoren que cada dia està més degradat.

, , , ,

3 thoughts on “Amics del Park Güell proposa situar el punt d’informació a l’interior

 1. Es una vergonya que ni tan sols pensin en desnonar al inquilins del carrer Olot per fer un edifici de nova construcció.
  Les cases del carrer Olot son de l´epoca del Park i s´han de respectar i protegir, ja que son part de l´entorn del Park i representen una epoca.

  Els punts d´informació i acollida als visitants, han d´estar DINTRE del Park.

  Tot el meu suport als afectats.

  Maria

 2. Espero que no desahucien a los vecinos y que no destruyan esas maravillosas casas para construir un edificio nuevo sin ningún tipo de personalidad ni alma y dedicado al turismo de masas y de calidad cero.

  Los políticos que gobiernan nuestra ciudad la están convirtiendo en un parque temático de Gaudí y a los barceloneses en los figurantes de este Gaudilandia masificado y horrible.

  Señores políticos, no tengan tantas ideas geniales, miren más a su alrededor y preocupense de los ciudadanos y de sus necesidades, que son muchas.

  Por cierto… los punetos de información o acogida de visitantes SIEMPRE están dentro de los recintos en cuestión y nunca fuera.

  Karina

 3. Es una bestiesa que es pensi en enderrocar unes cases que formen part de l’entorn més directe d’una obra mundialment reconeguda com es el Parc Guell, per construïr un punt d’informació, que en teoria servirà per explicar al visitant com es el parc i la seva història.
  Podrien començar l’explicació dient: “Aquí on ens trobem, vam enderrocar 5 cases que foren testimonis de la vida del parc guell” Incongruent!!

  A part del desnonament de 5 families, que en els temps que corren, no es que poguem considerar que l’ajuntament vetlla pel ciutadà…..si els bons vetllen així per nosaltres, que vinguin els dolents…

  Evidentment, la idea de fer el punt d’informació dins del parc, i deixar com estan ara aquestes cases, es infinitament millor que l’ “agresiva” proposta d’ensorrar 5 vivendes….., si us plau, reconsidereu els vostres projectes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *