El PSC busca l’acord de CiU per fer concurs a la Sedeta

El regidor del districte, Guillem Espriu, s’ha reunit aquest dimarts amb el conseller de CiU, Víctor Cullell, per intentar sumar el vot de la federació -necessari per tenir majoria- en el projecte de remodelació de la plaça de la Sedeta. El projecte que ara mateix té sobre la taula Espriu, i que s’ha de sotmetre a un concurs d’idees, planteja un equipament de dues plantes de 400 metres quadrats cadascuna, amb la part de dalt ocupada per un espai de serveis socials i amb la part de baix per un espai per a joves i un altre “microespai”, com ho qualifiquen fonts del districte, per a entitats. La remodelació, que també ha estat consultada a les AMPA Sedeta i Claret, comptarà amb un procés participatiu per reorganitzar també la plaça, on s’eliminaran les grades per encabir l’equipament, que tindrà la mateixa alçada que el centre cívic. CiU ha presentat una bateria de preguntes sobre el tema i seguirà negociant.