L’Europa visita el Llagostera havent perdut els tres punts de L’Hospitalet

L’equip escapulat visita aquesta tarda a les cinc el terreny de joc del Llagostera després que el dijous a la nit es conegués que el Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol decidís donar la raó a L’Hospitalet en el ja conegut com a ‘cas Peralta’. L’Europa perd doncs els tres punts que se li havien atorgat per alineació indeguda del conjunt del Baix Llobregat. La junta directiva gracienca disposa de quinze dies per decidir si presentar un recurs contra la sentència d’apel·lació. Hores d’ara, però, ja ha perdut un lloc a la classificació (és sisè amb 21 punts enlloc dels 24 que tenia en acabar la jornada anterior). El partit d’aquest cap de setmana es presenta clau perquè els jugadors de Pedro Dólera tornin amb aspiracions a la zona alta de la classificació.