EL CN Catalunya venç el WP Turia i se situa líder en solitari

L’equip de waterpolo del Club Natació Catalunya ja és líder en solitari de la Primera divisió després de vèncer el WP Turia, l’únic equip que fins aquest cap de setmana havia fet ombra als graciencs igualant-los en punts al cap davant de la classificació. El conjunt menys golejat de la lliga (el Catalunya) i el més golejador (el Turia) van oferir un partit a l’alçada de les expectatives. 10 a 9 va ser el marcador final d’un enfrontament igualat des de l’inici fins al xiulet final de l’àrbitre i en què els de la Vila s’han confirmat com el conjunt més en forma de la Primera divisió estatal sumant la totalitat dels punts disputat. “Estem molt contents amb com han anat les coses fins ara. Potser hem de ser una mica més directes en atac i tenir més determinació en les possessions ofensives”, ha reflexionat Jose Montero, entrenador dels graciencs. La setmana vinent els de Can Toda rebran a casa el Molins de Rei, un altre dels candidats al títol de lliga que hores d’ara ocupa la tercera posició.