El Centre, guardonat amb el Premi a l'Ateneu de l'any

centreEl Centre ha estat guardonat amb el Premi a l'Ateneu de l'any, atorgat per la Federació d'Ateneus de Catalunya. El guardó té l'objectiu de reconèixer la creativitat, l'originalitat, la qualitat i l'esforç de les diverses associacions cultural, les persones i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l'associacionisme cultural. "És un reconeixement molt important a la tasca que estem fent i a l'obertura de l'entitat a altres col·lectius", valora Carlos Pablos, president del Centre. "Tot premi ens omple d'alegria i ens fa treballar amb ganes, amb una pressió positiva". El Centre va signar ahir un conveni a través de la Federació d'Ateneus amb el departament de Governació i Administracions Públiques per fer ús de la Xecat, una eina d'intranet que permetrà facilitar informació sobre subvencions, programacions i altres dades d'interès a les entitats que en formin part.