Roba un camió de llums de Nadal i embesteix cotxes al carrer Gran

accidentNit intensa la de dilluns a la nit al carrer Gran amb l’insòlit robatori d’un camió de llums de Nadal, cotxes embestits, dos ferits i una persecució final amb moto fins a Lesseps i la ronda General Mitre que es va acabar amb el vehicle abandonat a Horta.

“O anava drogat o havia robat el cotxe”. Així qualifica els fets que van passar cap a les onze de la nit al carrer Gran una de les dones ferides, amb la cara ensangonada, davant dels agents de la Guàrdia Urbana i els serveis d’ambulància desplaçats. Era un dels danys que va deixar el lladre d’un vehicle d’acompanyament del camió principal que col·locava els últims detalls dels llums de Nadal en aquesta via principal de Gràcia.
El robatori es va produir al Pla d’en Salmeron quan el lladre va saltar dins del vehicle de l’empresa Iluminaciones Ximénez, un Jeep Cherokee, i va engegar a correcuita aprofitant la feina externa dels treballadors. A tota velocitat, el camió robat va arribar a la confluència amb Travessera de Gràcia i per obrir-se pas en el carril bus va embestir directament un cotxe ocupat per una noia, que va colpejar-se la cara amb el volant i va començar a sagnar entre crits. Com a resultat d’aquesta topada, el camió va perdre la matrícula: 2398 CLK.

La conducció embogida del vehicle robat va tenir un nou impediment a l’alçada del Botafumeiro, on els taxis aparcats en doble fila obligaven els vehicles privats, com és habitual, a envair el carril bus. Un cotxe que avançava per aquell tram, ocupat per una família de tres persones de Sant Cugat, va rebre fins a tres impactes per darrere del camió de llums i una de les víctimes va haver de rebre assistència mèdica posant-se un collaret.

Una moto que hi havia en aquest punt va sortir darrere del camió robat en una persecució que es va acabar a Lesseps, quan el lladre va tombar temeràriament cap a l’esquerra i es va ficar a la ronda General Mitre. Ja amb el camió ben tocat de desperfectes, el seu ocupant va aconseguir arribar a Horta, on els Mossos d’Esquadra van trobar el camió abandonat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *