El cicle ‘Harmonies’ arriba avui a vuit comerços

Vuit comerços de la Vila ofereixen entre les 13 hores i la mitjanit música en directe en el marc del cicle Harmonies, una proposta del col·lectiu de botigues contemporànies Ruta Gràcia G3.

Muguet Flors inicia el festival amb un trio de corda (13 hores). A la tarda, els alumnes de l’escola de música de Gràcia faran les delícies dels clients de la xocolateria La Nena. El millor blues del Mississippi arriba de la mà de Kevin Pugliese a la botiga de roba Instinto, al carrer Astúries, a partir de dos quarts de set. Els graciencs Shine portaran el seu swing i el seu jazz a l’Olokuti. El Harbort Leather Design serà l’escenari d’un show acústic dels Midnight Travellers. Els acords de les mandolines i els banjos sonaran a càrrec de Damned Hellbillies a Guitarland. A les 20.45, a la botiga Anna Povo es podrà escoltar el flamenc fusió del grup Triando. Harmonies clou a la mitjanit al Samsara, amb l’actuació del Dj. Stu.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *