'En trànsit # De l'objecte a l'espai', a La Fontana

El col·lectiu MOMOMOMA inaugura aquest proper dijous l'exposició En trànsit # De l'objecte de l'espai a La Fontana (Gran de Gràcia, 190). Els artistes volen fer una reflexió crítica sobre els objectes en desús i que no s'utilitzen, per això demanen la col·laboració dels ciutadans perquè envïin fotografies de les seveshabitacions i que marquin els diversos objectes que estan allà, però als quals no se'ls hi dóna cap vida. El col·lectiu vol qüestionar d'aquesta manera l'actual model de consum amb la intenció de crear un debat per repensar el món on vivim. L'exposició està construïda amb diverses instal·lacions i les imatges rebudes es van publicant al bloc de MOMOMOMA. Al final de la mostra es farà un mercat d'intercanvi dels objectes rebuts.