Els treballadors de Rubatec es manifesten davant de Sector de Serveis Urbans i Medi Ambient

rubatecEls empleats de Rubatec s’han manifestat aquesta tarda davant la seu de Serveis Urbans i Medi Ambient per reivindicar la integració total de la plantilla en les noves empreses encarregades del manteniment del servei i de l’enllumenat de la ciutat. Rubatec, que fins ara s’encarregava de l’enllumenat de cinc districtes, deixarà de fer-ho a partir de l’1de gener, quan quedarà en mans de dues noves empreses, Sece i Citelum, i d’una empresa que es manté però que amb el nou conveni perd dos districtes, Imés. Sece i Citelum estan disposades a integrar 58 treballadors procedents de Rubatec, mentre que el comité d’empresa d’aquesta reclama la integració del total de la plantilla. També volen que es mantinguin les condicions actuals. El centenar de manifestants han baixat a plaça Sant Jaume per realitzar una nova acció reivindicativa en la inauguració del pessebre, que compta la presència de l’alcalde Jordi Hereu.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *