La Torna, escenari per presentar la fusió d’Illacrua i la Directa

Illacrua i la Directa es fusionen aquest 2010 en un únic setmanari que aspira a convertir-se en una publicació alternativa de referència, tot ampliant el ventall d’informació i incorporant un tractament més profund sobre l’actualitat. Des de les dues capçaleres s’assegura que la unió és “el punt de partida d’una publicació molt més potent”. Aquest nou projecte es presentarà aquest divendres 11 a La Torna (Sant Pere Màrtir, 37). En l’acte intervindran Laura Bergés, membre de l’Assemblea per la Comunicació Social; Humbert Roma, periodista; Laia Alsina, de la Directa, i Jordi Garcia, d’Illacrua. El mateix divendres acaba la mostra que ha acollit l’ateneu independentista 18 anys de premsa alternativa.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *