Queixes a Revolució i Bonavista per la ubicació dels contenidors

La nova ubicació dels contenidors d’escombraries de Gràcia està provocant les queixes de veïns i comerciants. És el cas dels que s’han situat a la plaça de la Revolució, just davant del bar Canigó, que tapen la visibilitat de la seva terrassa. Abans de la implantació de la nova contracta de neteja aquests contenidors es trobaven situats al carrer Terol. Ara s’han traslladat a la plaça Revolució i en comptes de tres, com eren abans, n’hi ha un total de cinc. La ubicació d’aquests contenidors molesta les propietàries del bar Canigó ja que si miren des del bar no poden saber si hi ha clients o no a la terrassa. De fet, ja s’han queixat de la situació i de moment n’han retirat un. Ma Carmen, una de les propietàries, explica que durant quatre dies no han pogut treure la terrassa perquè amb les escombraries se’ls dificulta la feina i “fa molt mal efecte”.

Una altra queixa ve del carrer Bonavista. Un lector, Jaume Sanz, denunciava a través d’una carta al director la ubicació de disset contenidors en 200 metres, a banda dels cubells que tenen els bars i restaurants. També al barri de la Salut hi ha veïns que s’han queixat dels llocs on s’estan col·locant les escombraries i han proposat ubicacions alternatives per als cubells.

, ,

2 thoughts on “Queixes a Revolució i Bonavista per la ubicació dels contenidors

  1. Aquesta és la política de qui no sap com solucionar els problemes, i opta per concentrar-los. Concentrar els contenidors d’escombraries, concentrar el trànsit, concentrar els problemes en determinades places. La concentració de contenidors obliga a conviure, als afectats, envoltants de deixalles i brutícia i a patir el trànsit continuo de camions. És totalment injust. És un fet que ja s’insinuava de fa mesos a Gràcia i que ara s’ha accentuat, tot i que l’Ajuntament havia assegurat que amb la famosa “nova contrata” el procés seria l’nvers. Només cal donar-se una volta per la Vila per comprobar-ho. Jo aquí senyalaré el cas del carrer Astúries, que sembla un abocador a la zona on han posat un munt de contenidors, o el del carrer Or entre Virreina i Diamant on avui he comptabilitzat 25 contenidors. Ni més ni menys.

  2. Sembla que en algunes zones (Vallcarca) el problema és al contrari. Al carrer Gustavo Becquer han desaparegut els dos contenidors que teniem (un al principi del carrer i l’altre a la alçada del nº 10) i ara no en tenim cap de cap mena, ni verd, ni groc, ni blau, ni marró, ni gris…….. Quan reclames a l’ajuntament, te diuen que vagis al més proper: carrer dels Enamorats, 11 (més de 3 kilómetres de distància) és una broma de mal gust?????
    Potser els de la Vila ens podrieu deixar algun dels que us sobren…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *