Xaingra convoca el mercat d'intercanvi d'hivern

mercatinterxaingraLa plaça del Diamant acull aquest diumenge 20 el XXVII Mercat d'Intercanvi de Xaingra. Els organitzadors animen a tothom a participar-hi i valoren que "la pressió mercantilista és forta i anar contra corrent no és fàcil, els mercats d'intercanvi serveixen també per fer pinya i reforçar els nostres valors, reciclar, reutilitzar, subvertir i consumir de forma conscient". Com ja és habitual, l'Olla Mòbil serà l'encarregada de fer el dinar. D'altra banda, Xaingra participa dissabte en una trobada de Xarxes d'Intercanvi de Catalunya que se celebrarà a Nou Barris. L'objectiu de la cita és donar força a aquestes iniciatives i analitzar què tenen en comú les diverses experiències que hi ha en marxa. Així, es treballarà sobre les eines i recursos de què disposen, i es dissenyarà la coordinació interxarxes.