L’Almeria Teatre aixeca demà el teló amb l’obra de ‘5 noies i un vestit’

almeria teatreGràcia incorpora a partir de demà un nou teatre a la seva escena, l’Almeria, al carrer Sant Lluís número 64. Amb un retard de vuit mesos, segons la data anunciada inicialment, i després d’un seguit de problemes administratius, la sala aixeca el teló amb la representació de l’obra 5 noies i un vestit, un text d’Allan Ball sota la direcció de Victor Álvaro.

La sala tenia previst obrir a l’abril. El perquè d’aquest retard l’explica Victor Álvaro: “L’acompliment de tots els requisits és una feina àrdua i complexa ja que no existeix una normativa que contempli totes les especificitats per a un espai d’aquestes característiques i, per tant, s’ha de recórrer a la normativa de locals de pública concurrència”.

L’Almeria Teatre compta amb l’experiència de la companyia Gataro, que s’estableix com a resident a aquest escenari. “Posar en marxa aquesta sala garanteix l’estrena dels nostres espectacles”, valora Álvaro. Qüestionat sobre si amb la marxa de la Beckett encara es feia més necessari un nou teatre, Álvaro respon que “no només a Gràcia, sense anar més lluny al Guinardó no n’hi ha cap; per a l’Almeria és una llàstima que la Beckett es traslladi perquè l’aspiració era de ser programacions complementàries”.

5 noies i un vestit és la primera peça que puja a l’Almeria Teatre. Georgina Latre, Anna Casas, Savina Figueras, Ariadna Suñé, Guida Uyà i el mateix Victor Álvaro són els protagonistes. Aquest text d’Allan Ball és la història de cinc noies que assisteixen a un ostentós casament a Knoxville (Tenesse) i es troben que van vestides igual, per la qual cosa decideixen amagar-se a una habitació. La peça es podrà veure fins al proper 27 de desembre. A partir del 29, l’Almeria Teatre acollirà l’obra Black Rider, de Tom Waits, Robert Wilson i William S. Burroughs. Una tria de les cançons que formen part dels millors musicals és la base de From London to Barcelona que estarà en cartell a partir del 3 gener i les funcions només es faran el diumenge al vespre.

, , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *