La Guàrdia Urbana posa en marxa un dispositiu especial a la Travessera

Com gestionar el trànsit des de les cinc de la tarda a les nou del vespre a la Travessera de Gràcia és el principal problema que s’ha d’afrontar avui dissabte, amb la peatonalització parcial d’aquesta via per afavorir les compres. La Guàrdia Urbana ha previst un operatiu específic i destinarà un reforç per controlar l’afluència de cotxes. A partir de les 17 hores, quedarà tallat el punt d’entrada de la Travessera de Gràcia amb el carrer Gran i es desviaran els vehicles cap a aquesta artèria. Tots aquells conductors que hagin d’entrar a aparcaments ho podran fer a través del carrer Montseny. La Guàrdia Urbana també ha advertit que avançarà el tall de circulació a Via Agusta en cas que sigui necessari. D’altra banda, des del Districte s’està demanant que s’eviti agafar el cotxe per entrar a Gràcia i que se substitueixi pel transport públic.

, , , , ,

1 thought on “La Guàrdia Urbana posa en marxa un dispositiu especial a la Travessera

  1. En cas que sigui necessari, avançaran el tall de circulació a Via Augusta? No cal ser un gran tècnic per saber que Gran de Gràcia es col•lapsarà, quan rebi tota la circulació de la Travessera. A més estaran obligats a que tot el transit pugi cap a Lesseps, quan si fas el tall des de Via Augusta, la gent pot triar si anar amunt o avall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *