Homenatge a Francesc Ferrer i Guàrdia, a la galeria H2O

escolamodernaLa galeria H2O acull a partir del 28 de desembre la mostra L'Escola Moderna, una proposta que actualitza un diàleg i un intercanvi ja històric ente Itàlia i Catalunya relatiu a aquella realitat social, cultural i política, lligada a l'experiència anàrquica catalana. Massimo Mazzone és professor a l'Acadèmia de Belles Arts de Brera, Milà i sempre s'ha apropat a les seves produccions, experimentacions i recerques plàtiques d'escultor, accions declaradament polítiques. La seva investigació se siuta just dins de la relació entre art/política, art/anarquia, art/didàctica de l'art i està en contínua crítica amb la tendència comercial dins del "fet cultural i de la vida mateixa". La necessitat d'expressar aquest esperit de ressorgiment ha portat a Mazzone a Barcelona a presentar un esdeveniment inèdit, col·lectiu, d'anàlisi històric que implica nombrosos intel·lectuals i artistes des de la consciència que avui hem de trobar un alfabet artístic, social i polític sobre les emprentes de l'experiència de la llibertat.