El CE Europa iguala un rècord històric, completar la primera volta invicte a casa

Els jugadors de Pedro Dólera han igualat un record històric que feia 38 anys que no succeïa, completar la primera volta invictes a casa, segons informa el portal  CEEuropa.cat. Amb la victòria 4-1 de diumenge passat contra el Benavent, els escapulats tanquen una primera volta -tot i que encara falta un partit, aquest no es disputa a casa- excel·lent. Aquests bons resultats els comparteixen els dos partits capdavanters de la classificació, L'Hospitalet i el Reus. Fa vint anys el CE Europa va tancar també la seva primera volta a casa invicte, en la temporada 88/89, quan l'equip va fer l'ascens de Preferent a Tercera. Per trobar una situació idèntica a l'actual, cal retrocedir 38 anys, a la temporada 70/71 quan el conjunt gracienc jugava a Tercera i va registrar aquest mateix resultat. El proper partit dels de Dólera serà el 3 de gener al camp del Palamós. La darrera temporada, els escapulats van empatar contra aquest rival per 2-2.