Claire Denis, protagonista del Cineambigú de gener

troubleeverydayEl cicle de cinema Cineambigú arrenca el gener dedicant tres sessions a la directora Claire Denis, una de les realitzadores contemporànies més arriscades, amb una obra que va més enllà de les fronteres cinematogràfiques i s'endinsa en el terreny de la poesia, on violència i erotisme es donen la mà. Si bé Denis ha estat maltractada per les distribuïdores de les sales de l'Estat, és una figura lloada pels crítics i els cinèfils. Trouble every day es podrà veure el dimarts 12. És la història del viatge de noces a París d'una parella de joves que es convertirà en una aventura terrorífica. La setmana següent es projectarà Vendredi soir, que narra la història d'amor condensada i silenciosa entre un home i una dona que es troben a un París caòtic. El Cineambigú de gener tancarà el dia 26 amb 35 rhums, una sèrie de personatges amb aspiracions però dins d'uns ambients molt complicats. El cicle Cineambigú segueix així la seva bona trajectòria als Verdi Park i manté la seva aposta per les pel·lícules sense distribució comercial i el cinema independent.