CiU critica el procés d’externalització del CIRD

La regidora de CiU a l’Ajuntament de Barcelona Maite Fandos ha criticat avui la decisió del govern municipal d’externalitzar els serveis del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), situat al carrer Camèlies 36. El grup de l’oposició critica que no s’ha tingut en compte l’opinió de les associacions de dones que han participat fins ara en l’organització de l’espai. A més, apunta que la decisió no ha passat per la Comissió d’Educació, Cultura i Benestar que és per on, segons Fandos, hauria de ser portada aquesta qüestió. CiU recorda que mai s’ha justificat la necessitat “d’externalitzar el CIRD a través d’un procés concursal d’adjudicació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *