L’Home dels Nassos visita Gràcia

L’Home dels Nassos visita demà dijous la plaça de la Virreina. Després de fer un recorregut pels carrers de l’Eixample, a les 12 hores arribarà a Gràcia per afegir-se a una festa infantil organitzada amb motiu de la recuperació de la desapareguda glorieta de l’edifici del carrer Astúries número 89 on va néixer el gimnasta Joaquim Blume. Allà el rebran representants de l’Institut del Paisatge Urbà i del Districte de Gràcia. Per a la celebració s’ha organitzat una xocolada, activitats lúdiques i l’actuació del grup Els Farsants. A més, els animals de l’Arca de Noé i el grup Percudium repartiran nassos entre tots els assistents.

La recuperació de la glorieta, un element singular entre dues façanes, s’ha fet mitjançant processos artesanals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *