Un text clàssic inaugurarà el Lliure al setembre de 2010

El setembre de 2010 el Lliure de Gràcia reobrirà portes amb un espectacle dels anys 50 d’un dramaturg dels Estats Units. Així ho ha anunciat el director del teatre, Àlex Rigola, que serà també qui dirigirà aquest espectacle. Rigola prefereix no revelar el títol de l’obra.

En una entrevista a Europa Press, Àlex Rigola ha avançat que al juliol les obres han d’estar acabades perquè es puguin començar els assajos a la sala. Amb la primera fase de les actuacions ja conclosa, el director explica que el colofó de la reforma del Lliure de Gràcia seria una intervenció en la façana però matisa que aquesta dependrà del temps i els diners de què disposin.

, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *