Arriben les Carteres Reials

cavalcadaLa cavalcada de les Carteres Reials arribarà aquest vespre a la plaça de la Vila per recollir totes les cartes als Reis i començar a vestir els carrers i places de festa. El seguici reial sortirà a les 18 hores del Jardinets i arribarà, una hora més tard, a destí després d'haver passat per Travessera de Gràcia, Sardenya, Pare Claret, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l'Olla i Diluvi. A l'arribada a la plaça de la Vila, les autoritats rebran les Carteres Reials i començarà la festa amb una espectacular pluja de confeti llançada des de la Torre del Rellotge. Després de les salutacions pertinents, les Carteres ocuparan els seus trons per rebre les cartes de tots els nens i nenes que s'hi acostin en el marc d'un acte organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia que està previst que segueixi aquest horari: 18:00 Sortida de la cavalcada des de Jardinets. 19:00 Arribada a la Plaça de la Vila 19:15 Pluja de confeti de benvinguda des de la Torre del Rellotge 19:30 Benvinguda i salutació de les autoritats carteres i al públic assistent des del balcó de la seu del districte. 20:00 Situació de les carteres a la carpa de la Plaça per la recollida de cartes als reis dels nens i nenes assistents. Foto: Josep Maria Contel